Feestvoordeel 2017IasoTea.eu

IasoTea.eu viert Feest!

IasoTea.eu Feestvoordeel maart 2017

Kortingscode:

Feestvoordeel


Deze code geeft, gedurende de gehele actieperiode, recht op een korting van niet 2 niet 0 niet 1 MAAR…


7% korting


op de hierboven afgebeelde producten.


Voer tijdens het afrekenen de kortingscode in en de korting zal vervolgens automatisch op de desbetreffende producten worden toegepast.

 

Ons bedrijf bestaat inmiddels alweer 15 jaar en IasoTea.eu maakt daar sinds maart 2015 deel van uit. In de afgelopen twee jaar hebben wij met enorm veel plezier diverse klanten geholpen op het gebied van gezondheid, huidverzorging en afslanken. Een grote waardering blijkt uit de lovende feedback die wij gedurende deze periode van u hebben mogen ontvangen. Service, levering en het persoonlijk contact scoren volgens u zeer hoog. Dit zullen wij de komende jaren met alle plezier handhaven en waar nodig nog meer verbeteren.

Als dank voor uw vertrouwen zullen wij in de periode van 10 maart 2017 t/m 19 maart 2017 een groot deel van onze topproducten aanbieden met een feestvoordeel in de vorm van een korting. Reeds bestaande en trouwe klanten ontvangen per e-mail een speciale code welke meerdere malen verzilverd kan worden gedurende de gehele actieperiode. Uiteraard kunnen ook nieuwe klanten tijdens deze actieperiode meeprofiteren van het feestvoordeel. Zodra het eenmaal zover is zal de kortingscode hier bekend worden gemaakt.

 

Komt de actieperiode financieel even niet uit? Geen nood!

Mocht u tijdens de actieperiode graag willen bestellen, maar komt de actieperiode qua data net even niet uit. Geen probleem! U kunt uw gewenste producten gewoon tijdens de actieperiode bestellen en dan tijdens het afrekenen onder “Bestelnotities” opgeven dat u eind maart de betaling overmaakt. De betaling dient in dat geval uiterlijk 30 maart bij ons bijgeschreven te zijn (uw bestelling wordt verstuurd zodra de betaling door ons is ontvangen). Zo kunt u toch nog profiteren van het feestvoordeel!

 

Welke producten doen mee?

Onderstaande topproducten doen mee tijdens het feestvoordeel:

  • Iaso Tea
  • Iaso Instant Tea
  • Delgada Coffee
  • NutraBurst
  • Resolution
  • Life Drops
  • Gano
  • Chaga
  • Techui
  • NRG

 

Hoe kan ik de kortingscode verzilveren?

U kunt de kortingcode invullen tijdens het afrekenproces. De korting wordt dan automatisch toegepast.
De kortingscode blijft gedurende de gehele actieperiode geldig, maar is niet geldig in combinatie met andere kortingscodes.