Over onsIasoTea.eu

Over IasoTea.eu

IasoTea.eu is gevestigd te Ridderkerk en is officieel distributeur van o.a. Iaso™Tea en overige Iaso™ en TLC producten.


“Vecht niet tegen Moeder Natuur,laat Moeder Natuur vechten voor u!”

slidertje
Dat is het motto van IasoTea.eu. Vaak onderschat men de kracht van de producten uit de natuur en grijpt men te snel naar producten, welke dikwijls allerlei onbekende en soms chemische stoffen bevatten. Maak vanaf nu gebruik van de effectieve krachten die Moeder Natuur ons te bieden heeft. Het kan ervoor zorgen dat je weer lekker in je vel komt te zitten, meer energie krijgt voor de dingen die je altijd al wilde doen, maar bovenal het streven naar en behouden van een goede gezondheid.

Natuurlijke Producten

stamp
Alle producten in ons assortiment zijn hoofdzakelijk gebaseerd op natuurlijke ingrediënten, waarbij de focus op het behalen van goede gezonde resultaten wordt gelegd.


Wat doen deze natuurlijke producten met mijn lichaam?

Wanneer we kijken naar de thee-variant, dan kunnen we met trots zeggen dat deze op vele vlakken zorgt voor een gezond lichaam. Het maakt je weer schoon van binnen. Door reiniging en ontgiften van het lichaam (detoxen) zullen de lichaamscellen de voedingsstoffen beter opnemen. Hierdoor kunnen orgaanfuncties, cholesterol en bloeddruk aanzienlijk verbeteren.

Voel je weer fit en verlies overgewicht!


Ik gebruik medicijnen, kan ik daar mee stoppen?

Nee, u dient altijd eerst met uw huisarts te overleggen! Bekijk de ingrediënten van het product of de producten welke u wilt gaan gebruiken. Wellicht bent u allergisch voor een of meerdere natuurlijke ingrediënten en dat moet u uiteraard zien te vermijden. Afhankelijk van het soort medicijn dat u gebruikt kan het goed zijn, door gebruik te maken van onze producten, dat u uw medicijnen op korte of lange termijn niet meer hoeft te gebruiken om van uw klachten af te komen. Baat het niet, schaadt het niet!

Eenvoudig bestellen

eenvoudig bestellen
Overtuig uzelf van de producten die wij aanbieden. U plaatst uw bestelling eenvoudig via de website.


Teaparty bij u thuis?

teaparty
Zou u het leuk vinden dat wij bij u thuis een TeaParty komen geven? U ontvangt als gastheer/-vrouw een leuke attentie, evenals uw gasten. Wij laten u en uw gasten een deel van onze producten zien en uiteraard proeven. Dit alles in een geheel informele en ongedwongen sfeer.

Interesse? Meldt u aan via ons contactformulier.
Wij nemen vervolgens contact met u op om de mogelijkheden door te nemen en een datum af te spreken.